Välkommen!

lördag 18 juli 2009

Barnfritt!






Malin go & gla!


Igår kväll tog vi lite föräldraledigt och följde med Malin & Tomas till Pråmen! Deras småttingar var hos farmor på kusten. Våra småttisar var hemma med mormor. Det var ett sådant där spontant infall - Malin & Tomas kom på att de kanske skulle passa på att göra något tillsammans när de ändå var ensamma hemma. Så det var ju tur att mamma kunde ställa upp på så kort varsel!



Tomas & David i full diskussion....

Idag är man ju glad att vi valde gårdagen - vädret är ju uselt idag!! Det mulnade ju på lite igår em, men kvällen var ändå behaglig. Det var ganska mycket folk - trots Fallens Dagar i Thn. Maten var jättegod, men vi fick vänta ganska länge på den.

Så här glad blir man av ett par cider...fast jag var ganska trött....
Vi bröt upp ca 22.15, sedan cyklade vi hem till oss! Här fortsatte vi med lite cider & öl, och så spelade vi Buzz på Playstation. Jag och Malin var sämst - trötta och lite surr i kupan. Jag förärades med Slowcoach Award varje gång...jaja..!! Revansch!! Himla trevligt var det i alla fall!! Lördagkvällen blir slapp - film & godis i soffan...(förmodligen somnar jag där också...) Good Evening!

1 kommentar:

Malin sa...

Ja tack för igår! Kan ju spela buzz någon tidig kväll utan cider inlandat så kanke det går bättre.