Välkommen!

söndag 5 juli 2009

Kalas hela dagen lång....















Igår fyllde Anton 6 år! Det var i svettigaste laget att ställa till med kalas - men vad gör man inte...Vi fick röja upp så gott det gick i vår renoveringsröra, det var ju ändå våra närmaste som skulle komma, och de vet ju hur vi har det just nu! Det var inte så många som kunde komma ändå - Mamma, syster Julia med dotter Josefin, Malin och småtjejerna Elin & Alice.






Farmor kommer ifrån Nynäshamn nu på Fredag och grattar. Sedan ska vi träffa barnens kusiner i Kungälv på Lördag. Men vi hade väldigt trevligt ändå. Efter kalaset bestämde vi träff med Malin för att åka ner till roddklubben och bada! Det var verkligen välbehövligt....




Vi var där nere tills klockan var närmare 19.00. Då började vi bli hungriga. Kom på att vi lika gärna kunde fortsätta kvällen tillsammans(Malins Tomas var bortrest), så vi beslutade oss för att åka och ta en pizza. Malins näst äldsta dotter Sanna och hennes pojkvän Kristoffer gjorde oss sällskap också.


Himla mysigt och trevligt hade vi - hela dagen lång! Efteråt lekte barnen i en lekpark som låg i närheten. Men när klockan drog mot 20.30 började Edvin strejka - nu var han trött! Anton var nöjd med sin dag - och dagen gick väldigt fort! Den gör ju det när man har roligt, sägs det....På återseende!

Inga kommentarer: