Välkommen!

måndag 28 september 2009

Vad är det här??

Det börjar bli en aning tröttsamt....det här med sjuka barn. För 14 dagar sedan fick Anton 40,2 graders feber och var jättedålig. Sedan blev Edvin kanonförkyld. Ingen större feber, men allmänt dålig. Efter 14 dagar fick vi gå till läkare. Öroninflammation. I Fredags fick han plötsligt 40,8(!!) graders feber. Men han är bättre nu. Sent igår kväll fick Anton 40 grader IGEN!! Vad är det här?? Har de drabbats av något virus som bara snurrar runt, runt eller?? Själv har jag haft kronisk huvudvärk sedan i Fredags. Har provat allt - men den försvinner inte! Men det är väl pga stress, press, oro m.m. Vi föräldrar har klarat oss - konstigt nog. Varför får inte vi feber?? Men tur är väl det. Vem skulle ta hand om eländet?? Ursäkta mitt gnälliga inlägg - men livet leker inte just nu precis....Kram på er alla!!

3 kommentarer:

Eva sa...

Usch det låter jobbigt! Är glad att småbarnsåren är över - visserligen ändrar ju bekymren karaktär ju äldre ungarna blir, men de kan iallafall vara hemma och vara sjuka "ensamma". Man behöver ju inte VABBA längre.
Snart är dina småttingar krya och pigga igen...!!
...har dessvärre hört att vinterkräkan är på intåg...
Kram!

Storarvid sa...

HEJSAN!
Tråkigt det där när alla barnen är snoriga. Mina har tidgare varit små vandrande bakteriehärdar, men nu verkar allt OK Peppar peppar....
Joo inlägget "Goa ungar" kommer framöver, men filmsnutten jag lade in funbkade inte så blogginlägget raderades. Måste dock onvertera inlägget. Det är en HELFRÄN filmsnutt, på en liiiten en som dansar till Beyoncé.

Storarvid sa...

NU FUNKAR "GOA UNGAR" INLÄGGET!!