Välkommen!

fredag 14 november 2008

Stackars Edvin


Idag har det varit besvärligt. Edvin vaknade vid 8.30, och sedan har han varken ätit eller sovit. Ringde vct, som tyckte vi skulle ringa barnmottagningen på NÄL. Fick åka dit i ilfart. Klockan var 14.40, och de ville att vi skulle vara där vid 15.00. Edvin hade somnat i mitt knä av ren utmattning medan jag pratade i telefon. Han hade bara en body på sig, så jag fick svepa in honom i ett täcke och iväg. Hade inflammation i vä öra, så nu har han fått penicillin. Skönt! Man känner sig fullständigt maktlös och vet varken ut eller in när sånt här händer. Det enda man vet är att något är fel....man känner ju sitt barn. Nu sover han lugnt. Somnade på vägen hem igen. Hoppas att medicinen gör verkan fort så han blir sig själv igen! So long!

2 kommentarer:

Helena sa...

Stackars lille gubben....
Kan inte hjälpa det, sjuksköterskan i mig vaknar: Kör stenhårt med Nezeril, det gör gott. Ge honom maxdos alvedon så att det inte smärtar igenom. (Förlåt kan inte låta bli....)
Det är hemskt när ungarna har så ont! Kram på er...

Sarah sa...

Tack för omtanken!! Han har redan lugnat sig här nu ikväll.Ätit har han gjort också, så det känns redan bättre! Usch, ja! Man lider verkligen med de små...Kram