Välkommen!

söndag 29 mars 2009

Earth Hour - och total sinnesförvirring....



Kände mig mäkta stolt igår när vi deltog i Earth Hour och drog vårt strå till stacken för att hjälpa moder Jord....Gick här och muttrade över grannar som fattat noll och satt där med lamporna tända!! Hörde idag att det iaf var större deltagande i år än förra året.

Nåväl - idag skulle Anton på kalas hos en dagiskompis. Hade även lovat att en annan dagiskompis skulle få skjuts med oss. Vi skulle hämta upp honom vid 13.30. Klockan 12.45 ringer pojkens mamma och undrade vilken tid vi sagt....Halv två, sa jag. Ja, vi började undra vart ni tagit vägen.....säger hon. Fick genast en konstig känsla i kroppen...Jaa, vaddå? sa jag. Ja, klockan är kvart i två nu, sa hon. Åååhh, neeej - säg inte att man skulle ställa om klockan igår?? Joo, så var det ju givetvis.....Shit!! Bråttom!

Hade varit så inställd på att inte glömma Earth Hour - så istället glömde jag då klockan!! Hade inte haft en tanke på att det var denna helgen! Så på sätt och vis så var det ju tur att de skulle på kalaset - annars vette sjutton hur länge vi hade gått här och lullat innan vi fattat att nåt var fel...!! Det är ont om plats i den där hjärnan ibland....Mors!

Inga kommentarer: