Välkommen!

måndag 2 mars 2009

Klen eller klantig??

Jag är expert på att tappa saker. Allt liksom slinker genom händerna på mig! Har tappat mjölkpaket, juicepaket, syltburkar, kaffe, mm, mm.....Det värsta är ju röran som blir!! Det skvätter ju överallt och på alla möjliga otänkbara ställen!! Kan få hålla på och torka i flera dagar ibland....- Ojsan, där var visst en fläck också...! När min man klagar på mig har jag sagt att jag kanske har en sjukdom, eller nåt!....För klantig - nä, det är jag då rakt inte!! I morse stod jag i köket och höll i min kaffekopp. Helt plötsligt halkar liksom koppen på sned mellan fingrarna...häller kaffe över benen på pyjamasbyxorna, på strumporna och golvet....Shit!! (inte nu igen...) Men så tänkte jag såhär; Det kanske är för att jag har så klena handleder.....De är typ bara 1/2 cm tjockare i omfång än Antons - och han är 5,5 år!!
Jo - så måste det vara!! Jag är klen, helt enkelt....För klantig? Jag?? Närå....jag är smidig som en....eh...gasell!! Just det! Mors!

2 kommentarer:

Malin sa...

Ja det var väldans vad du var klen!!! Har jag aldrig sett förut. Inte konstigt att grejerna flyger;)

Eva sa...

Du måste träna din fingerstyrka! Nyp din gubbe i näsan 10 ggr, upprepa fem gånger om da´n och växla mellan höger och vänster hand! Jag lovar - du blir garanterat starkare i nyporna!