Välkommen!

söndag 18 oktober 2009

Myten om Fredagsmys.....

Joo, visst finns det....men kanske inte riktigt som det är i reklamen. Myset innefattar oftast inte hela familjen-bara jag och barnen. Den andra hälften brukar sällan ramla in förrän någon gång på kvällningen. Och myset börjar ju liksom så fort man kommer hem från jobb, skola el dagis. Tycker jag! Då är veckan slut. Man kan slappa och göra som man vill! Sen är det väl sällan så mysigt som man hade önskat.....En 6-åring med myror i brallan som sitter och hasar upp & ner i soffan och inte kan sitta still. En 1,5-åring som inte är särskilt intresserad av tv:n ....eventuellt tilltugg sprids ut överallt-i soffan, på golvet,-you name it.....och mamman känner sig inte alls särskilt avslappnad eller mysig....Nåja, man försöker i alla fall att göra det så mysigt som går. Tanken är god!
Avslutar helgen med ett underbart klipp som verkligen gör en glad-trots misslyckat Fredagsmys!! Nu börjar en ny vecka....


2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhhh...den där filmsnutten är underbar!
Vilken skön avslutning på min kväll.

Kramar om dig.
Å du...du är så vacker på din presentationsbild!

Anders Jacobsson sa...

Kära Sarah! Bra det finns bloggar o hemsidor som man kan fredagsmysa med om partnern inte behagar att masa sig hem. Mys mys!